La pobresa, i la seva cara oculta

Des de sempre hi ha hagut gent més rica que altre, però també a gent molt pobre, al qual es conformava amb molt poca cosa per sobreviure, i sempre han estat treballant pels rics.

La gent que més o menys pot viure bé i els de més amunt, situant-nos a la escala econòmica, per molt que ho intentem no podem imaginar com pot ser de dolorós i trist viure com viu la gent pobre, en tot cas ja ha arribat l’hora de que fem alguna cosa per tota aquesta gent que viu en unes condicions tan desfavorables. Posant un exemple, com el de la gent pobre d’una part de l’India, al qual viu com a drapaire recol·lectant ferralla de les muntanyes de porqueria deixades anar als abocadors per les grans empreses. Està bé que ja existeixen organitzacions i O.N.G. que s’encarreguen de tots aquests problemes, però el verdader problema és que a vegades tot després de les ajudes, el govern, corrupte, en el cas d’aliments el que fa amb una part d’ells és revendre’ls a un cost alt.

Per tant, podem treure una conclusió que ens diu que fem el possible per poder ajudar a aquella pobre gent i aconseguir destruir governs que només compten per ells.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Desigualtats, Pau Barba, Pobresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *