Preparant el clàssic…

El passat dissabte 26 de novembre el Barça va perdre un partit de futbol contra el Getafe, el primer partit que es perd en tota la temporada. Tenim el Madrid a sis punts a la classificació general i estan en estat de gràcia. El famós ‘’fin de ciclo’’ sona més que mai a la ‘’central lechera’’, fallem fora de casa, tenim el mundialet de clubs que pot portar cansament als jugadors. Per aquest seguit de raons la lliga ja està acabada per a moltes persones… hem de tirar la tovallola?

No. Aquesta és la resposta de tota una afició. Però, perquè?

Primer, perquè ells en el seu millor moment i nosaltres en el pitjor de l’era Guardiola només ens poden treure 6 punts, i encara han de jugar partits molt durs com el de Sevilla al Sanchez Pizjuán.

Segon, perquè tenim més rotacions al planter. Els nostres jugadors descansen bastant, en Guardiola fa jugar a uns i altres mentre que Mourinho sembla que només tingui 11 jugadors així que quan comencin a tocar partits durs i hagin de descansar els altres jugadors no tindran ritme i no ho faran igual.

En tercer lloc, perquè si existeix el fenomen del villarato es vesteix de blanc, perquè quan el Madrid es veu apurat li xiulen un o dos penals per partit i expulsen a algú de l’altre equip, com contra l’Atlètico (el Madrid anava perdent 0-1 i el porter fa un penal i l’expulsen al minut 20, quedant 70 minuts amb un jugador menys) i per contra al Barça li anul·len gols legals amb el marcador 0-0, deixen de senyalar-li penals com els dos de València o per exemple al Madrid no els senyalen penals clars en contra com el de Mestalla, amb un 2-3 al minut 93.

Quart, perquè el Camp Nou es una fortalesa on encara ningú ha marcat cap gol, només hi marca el Barça.

Cinquena, perquè tenim els millors jugadors del món, el millor entrenador i un club que és més que un club de futbol.

Per acabar, ells ja diuen que tenen la lliga guanyada, vaticinen un 5-0 per al partit però quan senten el nom de Messi i Xavi comencen a tremolar. Nosaltres som totalment diferents, com diria en Titot de Brams ‘’som d’un país d’on la por se’n diu seny’’

Visca el Barça!

David

Aquest article ha estat publicat en David Barnet, Futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *