Sobre què escriure

Em poso a fer l’escrit de filosofia i no sé sobre què escriure. Després d’una bona estona pensant sobre què fer l’escrit, decideixo deixar-ho per un altre dia. Això és el que em va passar pocs dies abans de que hagués d’enviar el primer escrit. Van anar passant els dies, i no l’he començat fins avui (29 de novembre), ja que no m’hi vaig tornar a posar, en part a causa dels exàmens, i perquè tampoc se m’acudien temes.

Avui quan m’hi he posat, el problema era doble, perquè no només seguia sense saber sobre què escriure, sinó que a més havia de fer dos escrits. He decidit començar a llegir escrits d’altres companys i llegir també els meus escrits de l’any passat, però seguia sense trobar el tema. Finalment, he tingut un parell d’idees i he pogut començar a escriure.

Per acabar, crec que la millor manera de fer un escrit és fer-lo quan et ve una idea al cap i estàs “inspirat”. I no pas posar-te davant d’un full en blanc, dos dies abans d’haver d’enviar l’escrit i quan no et vénen idees, amb l’obligació de fer-ne un. Tot i així, per poder fer el que he dit anteriorment, cal tenir idees sobre què escriure. I espero que a partir d’ara sigui així.

David

Aquest article ha estat publicat en David Garcia, Escrits, Problemes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *