Els records…

Des de fa unes setmanes he començat a pensar en tots els records que tenia de quan era petit. He estat mirant a àlbums de fotos i preguntant als meus pares i familiars de com era de petit, bàsicament per riure’m de les ximpleries que fèiem en aquells temps. També en el fet de comparar-me en com és la meva germana petita i en com sóc jo. Segons els meus pares, tot el que ara està fent la meva germana d’onze anys, jo no ho feia, i era més tranquil i relaxat.

Els records és quelcom que tenim tots dins i que, realment, els millors els volem guardar dins nostre. Jo segueixo pensant en els meus més íntims o importants que tinc, per tenir viva encara la vida de quan era petit.

Suposo que molta gent està com jo, pensant i intentant no oblidar les millors coses que ens han passat i ens han marcat la vida, i que ens han fet ser com som. Segurament, amb els pocs anys que he viscut, encara no tinc tots els records que vull tenir, però quan sigui més gran i estigui amb els amics de la infància, podré dir: recordes quan…

Ricard

Aquest article ha estat publicat en Passat, Records, Ricard Rodríguez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els records…

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Ricard
  Tens raó. Diuen que som el que recordem (per això és tan dramàtic l’alzheimer!).
  Alguna observació:
  – A la primera línia: “records que tenia” o “records que tinc”?
  – La tercera frase: “També en el fet de comparar-me en com és la meva germana petita i en com sóc jo” és una oració sense verb ni subjecte, i això no val! Hi ha un problema de redactat que cal revisar.
  Molt interessant i força correcte.
  Fins al proper escrit (recorda de revisar-lo a fons, però!)
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *