Nadal

Desembre està apunt d’arribar i el nadal ja pica a la porta. L’estic esperant amb moltes ganes per poder posar el arbre de nadal, el pessebre, penjar els mitjonets de la xemeneia… són tantes coses les que he fer! Però les faig amb molta il·lusió perquè gaudeixo quan arriben aquestes dates. M’encanta quan posen les paradetes de Nadal i veus a tota aquella gent que va passejant amb els nens, comprant coses per decorar la casa, el papà Noel donant caramels, aquell esperit que només es té quan arriba Nadal, quan s’encén posa la xemeneia i la família seiem a prop de la calor cantant les cançons de nadal, fem cagar al tió, mengem torrons i estem tots junts , sopem i ens estem fins molt tard xerrant sense pressa de res, gaudint del moment. És una de les dades que espero amb més desig perquè el que més m’agrada de tot això és quan arriba el moment de donar els regals, jo gaudeixo només veien la cara dels meus cosinets petits que són feliços amb qualsevol cosa, amb qualsevol detall és posen super contents i això em fa a mi que aquesta il·lusió pel Nadal no la perdi perquè ells fan que tu visquis el moment igual d’emocionant que ells… ells t’omplen d’alegria i és una cosa que no és canvia per res…
Noelia

Aquest article ha estat publicat en Família, Il·lusió, Nadal, Noelia Acosta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nadal

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Noelia, està força bé però.. ja n’hem parlat!
    Fins aviat.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *