Divendres

Últimament feia unes setmanes que no sortia de nit amb les amigues ja que teníem dos o tres exàmens per setmana i es fa difícil estudiar l’endemà d’una nit quan has anat a dormir tard. Però aquest divendres passat vam decidir anar a una discoteca.

La meva tarda del divendres va ser esgotant; només en sortir del institut a les tres vaig anar a casa a dinar, en acabar vaig anar fins a Mataró a fer classes d’anglès fins tard i quan ja pensava que podria marxar a casa, el meu pare em va dir que tenia hora al dentista. Finalment vaig arribar a casa gairebé a l’hora de sopar, estava molt cansada i no tenia ganes de sortir, només de estirar-me al sofà a mirar una pel·lícula. Però ja havia planejat amb les amigues des de feia dies el que faríem aquella nit, i vaig decidir anar-hi igualment.

Va ser una nit impressionant, una de les millors. Vam ballar i riure fins a no poder més amb les millors amigues del món. Serà casualitat però les nits que menys ganes tinc de sortir acaben sent les millors.

Natalia

Aquest article ha estat publicat en Cap de setmana, Discoteca, Diversió, Natalia Gasulla. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Divendres

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Natàlia, quan estava llegint el segon paràgraf he quedat esgotat de tanta activitat!
  Fas una descripció molt ben conduïda, senzilla i planera. M’ha agradat.
  Segueix escrivint eh?
  Fins al proper escrit
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *