20-N

Demà serà 20 de novembre i estarà en mans de tots els ciutadans de l’Estat espanyol, triar el nou president del Govern. Segons totes les enquestes, hi haurà un canvi de poder, passarem d’estar governats pel PSOE i les seves suposades esquerres, a estar-ho pel Partit Popular. Sincerament, no crec que aquest canvi faci que sortim de la gran crisi econòmica ni que es generi més ocupació. Però el que de debò em preocupa, és que aquest govern de dretes que tindrem, liderat per un PP extremadament espanyolista, afecti al estat actual de les nacions històriques peninsulars, som són Catalunya, Euskadi i Galícia. A més aprofito també per a esmentar, que el sistema bipartidista actual i aquesta política de partits, que només pensen en els seus interessos hauria de fer un canvi radical i, començar a pensar una mica més, amb el que és bo pel poble.

Finalment, m’agradaria concloure dient que, ni pactes a Madrid ni el famós “Peix al cove” són profits als catalans. Degut això, ara més que mai, hem de fer forçar i votar pel que realment ens interessa als de casa.

Àlex

Aquest article ha estat publicat en Àlex Mercadé, Eleccions, Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *