La Mercè 2011

L’any passat no vaig poder anar a La Mercè, ja que no em van deixar els meus pares, per això aquest any tenia moltes ganes d’anar-hi. L’any passat va ser tot un espectacle, entre concerts, Màxima i l’ambient, jo també volia tenir una experiència com aquesta.

La proposta d’anar-hi va sorgir fa un temps al pati, totes hi vam estar d’acord i vam començar a organitzar-nos. El primer que vam fer va ser reunir-nos totes les que volíem i podíem anar-hi. Entre totes érem al voltant de dotze persones. Cadascú es va informar a la pàgina web de quins artistes venien i quins dies. Vam veure que divendres venia Pablo Alborán, un cantant que ha tingut èxit aquest any i ens agrada. Vam mirar els busos per anar i el Bus Nit per tornar, i vam organitzar-ho tot . Els meus pares, en veure que ens havíem responsabilitzat del transport i de que hi anàvem força gent, van estar convençuts de deixar-m’hi anar.

Per fi va arribar l’esperat divendres, vam agafar el bus i vam anar fins a Plaça Catalunya. Allà vam mirar tendes fins que vam arribar a la Plaça Espanya. Hi havia molta gent però finalment ens vam posar en un lloc on podíem veure bastant bé. Va començar el concert i tothom cridava, cantava i plorava de l’emoció, incloses algunes de nosaltres. Va ser un dels millors concerts que he anat mai i a més amb amigues, així que vam riure molt.

Va venir el dissabte i teníem planejat anar fins a Montmeló, a veure La Pegatina, un dels grups que més ens agrada. Però vam tenir problemes amb el transport, a més entre tot sortia massa car així que ho vam deixar córrer i vam pensar en deixar-ho pel novembre que ve un altre cop. Finalment, vam decidir sortir per Mataró i ens ho vam passar igual de bé.

No va ser el cap de setmana que jo havia planejat, ja que jo esperava poder anar a Màxima però m’ho vaig passar molt bé, ja que vaig estar amb la gent que volia i on volia.

Alba Canals

Aquest article ha estat publicat en Alba Canals, Festa, La Mercè. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *