Somriu, és gratis!

D’acord, ho confesso… tinc por a la foscor! M’aterreix! Però sabeu què? Una vegada algú em va dir “un somriure il·lumina més que l’electricitat i és gratis”. Per què seguir caminant a les palpentes per aquest món tenint al nostre abast una solució tan simple?

Moltes vegades ens queixem, i jo m’incloc, perquè ho veiem tot negre. Molts hem sentit frases com “se’t il·lumina la cara” això passa quan somrius, perquè pot ser que no estiguis passant pel millor moment, però la teva cara diu molt. Si aprenem a somriure fins en els pitjors moments, si aprenem a veure les coses d’una altra manera, no dic que els problemes o les proves que passem hagin de desaparèixer; només la nostra manera de veure’ls, perquè sincerament, crec que és molt millor passar-los amb una bona il·luminació, amb els llums llargs engegats, amb un somriure d’orella a orella. A més, pot ser que no ho notis, però hi ha gent que agraeix el teu somriure, perquè potser aquesta sigui l’única manera que ells tinguin ganes d’encendre la seva. Així que: no deixis mai que s’apagui el teu somriure, mai deixis de ser aquest far que fa llum allà on va.

Somriu, perquè no hi ha cosa més bonica que un somriure enmig de la foscor.

Estefi

Aquest article ha estat publicat en Estefania Massons, Somriure. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *