Acció policial

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts al matí a un noi de 21 anys, veí de Girona i alumne de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, acusat d’un delicte contra la salut pública, com a sospitós de vendre marihuana a altres alumnes. Els agents d’investigació dels municipals gironins havien muntat un servei de vigilància pels volts del centre després de rebre avisos i queixes que apuntaven que des que havia començat el curs es notava que hi havia consum de marihuana i que algú en venia a l’hora del pati. Cap a les 11 del matí els agents camuflats es van fixar en un grup de quatre nois i van veure que un d’ells agafava de dins la motxilla una bossa de plàstic transparent amb herba a dins i la donava a un dels nois del grup. El noi va agafar la bossa i va marxar, però els policies el van atrapar i van comprovar, tal com sospitaven, que era de marihuana. Després van demanar al noi que duia la motxilla que els ensenyés què hi portava i van veure que hi havia diverses bosses de marihuana preparades per a la venda. Van escorcollar el seu cotxe, aparcat a prop, i encara hi van trobar més bosses de marihuana. Arran d’això van detenir a l’alumne. El pes total de la marihuana comissada era de 119 grams i la policia calcula que al mercat negre hauria tingut un valor de 478 euros. La policia creu que dos nois més estaven implicats en la venda de marihuana, però no els van detenir perquè no se’ls va trobar res. El venedor de la droga, que no té antecedents, va passar ahir a disposició judicial i va negar les acusacions de tràfic de droga i va quedar en llibertat provisional.

Sergi

Aquest article ha estat publicat en Drogues, Policia, Sergi Francès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Acció policial

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Sergi,
  El que exposes és una crònica o una notícia (l’hi he posat aquest títol, perquè m’ha arribat sense). No és això el que et demanava al bloc, on hem d’anar construïnt un diari col·lectiu. Si hi hagués algun tipus de reflexió personal entorn de la situació, ja estaria millor.
  Pel que fa a l’estructura de l’escrit, es troba a faltar una separació de paràgrafs, que sempre fan més digerible la lectura, no et sembla?
  Segueix escrivint!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *