Vacances a Menorca

Tenint en compte que anem per la segona setmana d’institut i el que més es troba a faltar és l’estiu, us parlaré del meu viatge a Menorca.

Aquest any, he anat a l’illa amb els meus pares, i el meu germà ha anat per lliure amb la seva nòvia i uns amics. Tot i anar per separat, alguns dies hem anat tots junts per bussejar a una de les millors platges de Menorca, on et pots trobar bancs immensos de peixos, roques plenes d’eriçons i morenes, i coves submarines on el nivell de l’aigua pot arribar a negar-les totalment. Les platges de l’illa son espectaculars i si saps quina escollir, et pots trobar completament sol en una platja paradisíaca on pots passar-t’hi tot el dia sense haver de fer res, simplement, gaudir de l’estiu.

Deixant el tema de platges, Menorca té només una carretera principal que travessa l’illa de costat a costat, i al voltant de cada carretera, sigui la principal o totes les altres, està ple de camps on pasturen animals com vaques, cabres, ovelles, etc. I jo he tingut la sort de que l’apartament dels meus tiets, que és on anem cada any, està situat just al costat d’un camp on pots accedir-hi sense cap problema. El gran problema és que, més d’un cop ha arribat a saltar algun cavall dins la piscina, on tenim nosaltres la terrassa, això, als meus pares no els agrada però a mi em va semblar “la òstia” i no vaig poder parar de riure.

Martí Cavaller

Aquest article ha estat publicat en Martí Cavaller, Menorca, Vacances. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Vacances a Menorca

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Martí,
    “Un cavall a la piscina”, potser hauria estat un títol menys convencional i, per suposat, més atractiu! No m’estranya que trobis a faltar l’estiu. El cas és que s’ha acabat, què hi farem. I tu, tornes a escriure: m’ha agradat: senzill, planer i clar.
    No paris, eh? Fins al proper escrit.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *