Jugar a voleibol o no?

En aquest escrit parlaré sobre el moment en que una persona escull involucrar-se en un equip o no. He decidit aquest tema perquè just avui he jugat l’últim partit de la temporada de volei en el qual totes les de l’equip havíem d’estar 1001% concentrades per guanyar i acabar bé la temporada. Però el que ha passat com quasi sempre, és que ahir van sortir de festa.

Quan un es compromet a jugar en un equip on no només jugarà ell sol, sinó amb més persones, ha seguir uns requisits per respecte als companys d’equip: donar el màxim esforç possible, animar l’equip sempre, dormir 8 o més hores la nit anterior del partit per a rendir bé en el partit, etc. Amb això el que vull dir és que si una persona és una viciada de Cocoa que surt cada divendres tenint l’endemà partit, el millor que podria fer és no presentar-se al partit per així no involucrar-se en el partit i fer males jugades que baixin punts a l’equip.

Per això si una persona no es veu preparada per a assolir aquesta responsabilitat del terme “equip”, és millor que faci una activitat o menys compatitiva com ara el ioga, anar en bici, o bé una activitat igual de competitiva però individual com ara el ballet, el tenis o la natació.

Gemma

Aquest article ha estat publicat en Gemma Baylach, Responsabilitat, Volei. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jugar a voleibol o no?

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Hola Gemma,
  Fa dies que anava veient el teu escrit com a “esborrany”. Finalment, com que veig que està força avançat i que anava passant el temps, he decidit publicar-lo. Sempre es pot millorar, si et sembla que no és definitiu.
  He corregit alguns elements de detall, però en general està força bé. Molt entenimentat el que dius!
  No paris!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *