Eterns records

Sempre he tingut por que la gent s’oblidi de mi, que en un moment determinat ja no recondin que m’han conegut. Jo agafo apreci a les persones que m’envolten molt ràpidament i després em provoca tristesa no tornar a saber res més sobre elles.

L’any passat tenia por de no tornar a veure els meus companys d’escola, per sort o per desgracia aquest any estic repetint igual que molts d’aquests i no he perdut el contacte amb quasi cap. Aquest any el fet de repetir ha suposat coneixer nous companys i també els he agafat molt d’apreci, encara que amb alguns em porti menys, però de totes formes tots han entrat a la meva vida de forma positiva.

Sé que aquest és el meu últim any a l’institut després de set anys; ara que queda un mes perquè s’acabi el curs, m’he parat a pensar i segurament d’aquí un temps la majoria no es recordaran de mi a no ser que en un futur ens tornem a trobar.

Jo no m’oblidaré de cap company ni de cap profesor ja que tots heu aportat moments bons a la meva vida i això és difícil de borrar de la memòria, espero que em recordeu.

Sandra

Aquest article ha estat publicat en Amics, Comiat, Institut, Records, Sandra Piferrer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *