Tu tampoc eres estúpid, JewWario

Perdoneu un parell de coses: primer, el fet que aquest escrit sigui tant curt, segon, que faci tan pocs des de l’últim escrit que vaig enviar però volia compartir això, i tercer, no tinc intenció de corregir aquest escrit, no ho trobo correcte.

Ja fa poc més d’un any que un bon home ens va deixar, Justin Carmical, millor conegut com a JewWario va cometre suïcidi per motius de forta depresió. Per qui no ho sàpiga, JewWario era un personatge d’internet que t’ensenyava alguns videojocs i t’ensenyava com jugar-los en cas de no entendre’ls perquè estaven en japonès, tot això amb una base de comèdia, va fer vàries trobades amb els membres de “Channel Awesome”, “Suede”, AT4W, AVGN, AngryJoe i el Nostalgia Critic, els quals són la raó per les quals parlo un Anglés mig fluït.

No només era bó en el que feia i et feia riure, també era una gran persona, estimada per a tots aquells amb les que va treballar.  Alguns del seus videos tenen encara un impacte en mi i em fan riure, però ara té un toc de tristesa. Sé que per la manera com ell era, hauria volgut que tothom estigués bé. Simplement, siguis on siguis, Justin, espero que hagis aconseguit la pau que buscaves. siempre et tindrem al cap amb els teus moments divertits o amb el meu video preferit teu “you’re not stupid”.  no tinc ganes de firmar aquest escrit, aquest és per a ell.

Aquest article ha estat publicat en Marta Gómez Buisan. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *