Punt d’inflexió

Fins aquí ha arribat. He decidit prendre una decisió que no és pas fàcil però crec que és el correcte i la millor opció per mi.

Fa anys que em vaig apassionar pels videojocs, com qualsevol noi de la meva edat. Vaig sentir a parlar d’un joc a 2n d’ESO, a la classe de Plàstica. Vam començar uns amics de classe a jugar-hi i semblava divertit. Aquests amics s’han acabat avorrint i jo hi seguia.

Porto -o portava- jugant a un joc durant uns dos o tres anys i ahir va ser el dia on vaig decidir acabar. M’ho he passat molt bé jugant-hi i he conegut molta gent però ha arribat a un punt que m’afectava en l’àmbit personal, tant a l’escola com a casa.

Jo no li feia cas a me mare quan deia: “Te vas a quedar tonto de tanto jugar a eso”. I sí, no estava equivocada. Les meves notes van anar empitjorant amb el pas del temps. Mirant les notes a l’ESO, veia com cada any anaven en decadència. A 1r i 2n anava bastant bé, en la meva línia:

1r i 2n de la ESO. Notes

A 3r seguia bé però algunes assignatures ja veia jo que aquell camí no era correcte:

:3r ESO. Notes

La part més dura va venir a 4t d’ESO, on jo em vaig confiar molt i com que era l’últim any pensava que seria bastant fàcil i anava molt malament d’idees:

4t ESO. Notes

Aquí és on em va explotar tot i va ser un any no pas fàcil. Per un lloc, m’entretenia i em divertia jugant a les tardes però tot el que aconseguia a l’oci m’ho treien els estudis: males notes i decepcions.

Vaig començar 1r de batxillerat tot confiat dient: Bé, va, aquest any ens posarem les piles, deixarem l’oci a un costat i traurem bones notes. Ja ja. Això és el que diem molts i en veritat ens estem enganyant. Ha arribat el punt d’inflexió i he decidit apartar els videojocs totalment i em centraré al 200% als estudis que és el que em donarà un futur.

Hi ha moments a la vida on les persones hem de decidir entre una opció o una altra i aquest ha sigut un d’aquests moments. Espero que a partir d’ara tot em vagi millor i aconsegueixi unes notes acceptables.

Àlex.

Aquest article s'ha publicat dins de Àlex Moruno, Decidir, Estudis, Vídeojocs i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Punt d’inflexió

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex, suposo que és una bona decisió, aparentment sembla que és així! Aviam si pots fer el que et proposes i quedar més content amb els teus resultats!
    El redactat no està gens malament. Potser queda massa trossejat (massa paràgrafs?) i potser resulta excessivament oral (encara escrius com si parlessis, poc elaborat). Bé en general.
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *