No som gats

I és que en aquesta vida has de gaudir al màxim cada moment. Viatjar et pot canviar el comportament i la mentalitat. En cap moment t’has de penedir de les coses que has fet o has deixat de fer en el passat, perquè el què has fet té algun motiu. T’has d’assegurar de ser feliç sent tal com ets i fent el que més t’agradi.

Guarda al teu cor aquells moments en que, quan els recordis, et pintin un somriure a la cara. Una cosa que sempre et farà sentir jove, encara que ja siguis molt gran, són els records.

Amb ells, pots reviure moments únics, moments en que per molt que algú ho intentés, no et podies posar de mal humor, moments en que et senties la persona més feliç del món i res ho podia canviar; recordar et manté amb vida. Prova de recordar algun d’aquests moments. Imagina que tornes al passat, en un moment concret, quan estaves amb els amics o amb la família. Segur que amb ells has passat les millors estones de la teva vida.

Sempre, és clar, pot aparèixer algun conflicte entre dues o més persones que s’estimen, ja sigui per ràbia, per enveja, per por, per inseguretat… Intenta treure el millor de tu mateix en cada moment, i sobretot quan estiguis amb algú, posant-te a la seva pell i comprenent els seus sentiments.

Mai siguis prepotent o orgullós, no mostris indiferència o menyspreu per algú que no coneixes; et tancarà moltes portes a grans oportunitats al llarg de la vida i t’acabarà distanciant de molta gent. A més, al cap i a la fi, només tenim una vida, perquè malgastar-la tristament?

Marc

Aquest article ha estat publicat en Felicitat, Marcos Giménez, Vida. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *