Temps de primavera

La primavera és l’època del any que provoca més dubtes a l’hora de vestir-se. No saps si posar-te peces de roba de màniga llarga o començar a posar-te’n de més curtes.

Estic parlant especialment d’aquest mes d’abril, quan passem a notar calor després de mesos de fred, durant els quals quedava clar que t’havies d’abrigar amb diverses peces de roba. Personalment no sé si ficar-me pantalons llargs o curts, samarreta de màniga curta o llarga, una peça d’abrigar no molt gruixuda o no portar-ne. Encara no m’he decidit a treure la roba d’hivern de l’armari i posar-hi la d’estiu, perquè pot ser que torni a fer fred algun dia d’aquests.

Un exemple prou clar d’aquesta situació me la vaig trobar passejant l’altre dia per Barcelona. Per allà hi ha un munt de gent estrangera vinguda, de moltíssimes parts diferents del món. Podies trobar des del típic grup d’alemanys torrats pel sol, vestits amb samarreta de tirants, pantalons molt curts i als peus els típics mitjons amb xancletes o sandàlies (amb que ja ens han acostumat veure’ls), fins a una família de raça negra vestits tots amb abrics i pantalons llargs.

Penso que, probablement, aquests contrastos siguin perquè en els seus països hi han temperatures molt diferents a les del nostre país, ja que pels alemanys devia fer una calor insuportable i, en canvi, pels africans feia fins i tot fred, ja que estan acostumats a temperatures molt més altes. Entre la població d’aquí, en canvi, havia de tot, però la majoria seguia la mateixa opció que jo: anar amb màniga curta i pantalons llargs.

En conclusió, penso que a la primavera ens costa més triar la roba que ens posarem perquè no sabem del tot quin dia farà, però per això està l’apartat del Temps al telenotícies per aclarir-nos una mica.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Clima, Pau Ròdenas, Vestuari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *