Qüestió de Rapidesa

Feia bon dia, estàvem a classe avorrits com sempre i esperant el timbre per anar al passadís a fer bogeries, planifica-les i explicar les anteriors, ja fetes.
Com que la cosa tracta sobre bogeries com us podeu imaginar en passarà una.

Un cop arribat l’hora del pati trèiem els entrepans comencem el nostre ritual d’explicar anècdotes, planejar activitats pel futur, com sempre. Aquell mateix dia un amic s’havia tallat el cabell. Com sempre diuen i tinc la fama de fer bogeries aquest com em van proposar si era capaç de tallar-me el cabell de diferent manera que l’última vegada. Però no un tall de cabell normal, la cosa tractava de tallar-se el cabell d’una forma que crides l’atenció de tothom.

Òbviament va costar decidir quin tall de cabell m’havia de fer. Després de tot un pati vam arribar a la conclusió que em tallaria el cabell com sempre el porto, però molt més exagerat, és a dir, molt curt dels costat i de darrera, en canvi per dalt me’l havia de deixar tal i com estava, que precisament curt no era, no obstant això en cap moment em vaig plantejar-me no fer-ho, m’agraden aquest tipus de reptes o bogeries dels meus amics.

Estar amb ells és un plaer indescriptible i que ningú pot entendre només que nosaltres.

Carles

Aquest article ha estat publicat en Bromes, Carles Martin. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *