Malta 2014

Encara no hi hem anat i ja sé que no voldrem marxar. Hi ha molts motius pels que sé que serà un viatge increïble.

En primer lloc, la Laura hi va anar l’any passat i li faltaven hores per poder-nos explicar totes les aventures que va viure. Va tornar encantada i dient que havíem d’anar les set perquè seria fantàstic, per les platges, la gent, la festa…i li hem fet cas. En segon lloc, només pel simple fet de que hi anem les set, ja serà una setmana plena de riures, diversió, bogeria i confiança, què més puc demanar? Tenim la facilitat de transformar una tarda avorrida sense res interessant a fer,  en una tarda que, quan la recordem, se’ns omplen els ulls de llàgrimes del riure. Som capaces d’improvisar en poc temps, aventures que són dignes d’escriure una novel·la. A més, la gràcia del nostre grup és que cada una afegeix el seu granet de sorra que forma la unió perfecte; Una la bogeria, l’altre el seny, una altra l’ordre i l’altra la “xeff”, un conjunt de característiques que tot i que poden formar alguns petits enfrontaments, els resoldrem de seguida com hem fet sempre i continuarem amb la festa. I per últim, però no amb menys importància, hem d’anar a Malta perquè ens ho mereixem. Perquè estem treballant com unes campiones i estem donant el millor de nosaltres per treure els millors resultats que puguem del batxillerat i estem sacrificant dies i dies i caps de setmana pels nostres estudis.

Per tant nenes aguanteu! Queda molt poquet i no n’adonarem compte i ja estarem les set estirades a la tovallola prenent el solet.

Alba

Aquest article ha estat publicat en Alba Soria, Amistat, Diversió, Malta, Vacances. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Malta 2014

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Alba, bon viatge (de moment imaginari, però és el més emocionant!).
  M’ha agradat. Està força ben redactat, és clar i força cohesionat.
  Caldria esmenar alguna pífia ortogràfica: recorda’t de revisar a fons!
  No paris!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *