És una broma?

Sancionats. Això és el que es podrien imaginar molts si es van limitar a veure la relació dels jugadors que més targetes grogues han vist en el que portem de Lliga. Tant el davanter blaugrana com el defensa madridista van veure dissabte passat la cinquena targeta groga de la temporada, el que comporta ser sancionat amb un partit de suspensió. Com pot ser que un davanter que es dedica a esquivar les entrades dels defensors s’acumuli en un mateix període de temps el mateix nombre de targetes grogues que un dels defenses més durs de la Lliga? Això és el que ens preguntem molts i la resposta és difícil d’argumentar. No obstant això, la manera de mesurar dels àrbitres té molt a veure. Mentre a l’astre brasiler se l’està castigant per tonteries o queixes, a Pepe, quan se’l sanciona, que no és cada vegada que s’ho mereix, ho és per joc perillós.
El que no pot ser és que dos perfils de jugadors tan diferents acumulin a hores d’ara el mateix nombre de targetes. És intolerable que Neymar sense fer cap entrada perillosa i rebent-ne moltes, tingui el mateix nombre de cartolines grogues que Pepe. Aquí falla alguna cosa, però també és bo recordar-li a Neymar o als qui han d’aconsellar, que no pot ser que quan només es porten setze jornades de Lliga ja hagi acumulat, per la raó que sigui, cinc cartolines grogues.

Toni.

Aquest article ha estat publicat en Futbol, Sanció, Toni Estrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a És una broma?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Toni, jo no hi entenc gens de futbol, però estic d’acord amb tu en que en el que expliques falla alguna cosa. Està molt ben explicat. Segueix!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *