Night Visions

El dilluns passat l’Aleix em va proposar una gran idea: anar el dissabte al concert d’Imagine Dragons. I jo sense cap mena de dubtes, vaig dir que sí.

Imagine Dragons és un grup d’indie rock originari de Las Vegas, Nevada.  Està format per quatre membres. El cantant es diu Dan Reynolds, el qual no només canta sinó que també és guitarrista i de percusió. El grup es va formar l’any 2008 però l’èxit l’han agafat ara, l’any 2013.

Al concert que vam anar presentaven el disc Night Visions, el qual hi ha les cançons que han portat a aquest grup a la fama. Moltes de les cançons del disc ja les escoltava a casa, però una cosa està clara, no hi ha punt de comparació escoltar-les a casa que escoltar-les en directe. Quan estàs a pocs dies d’anar al concert no pots parar d’escoltar cançons del grup i vas recordant les ganes que tens de veure’ls a sobre l’escenari tocant les cançons. El que m’agrada dels concerts és que quan entres a dins de l’espai on es celebra, deixes totes les teves preocupacions i les teves pors. Només et centres en viure la música, provocant eufòria cantant les cançons amb tota la gent que està al teu voltant espectant. La sensació que et dona estar en un concert és una sensació que m’agradaria reviure-la cada dia, és una sensació indescriptible que desitjaria repetir-la un i un altre cop. Sempre m’ha agradat molt la música, per això em provoca aquesta sensació, de voler viure la música tant fort fins a quedar-te sense forçes de cridar, fins a quedar-te sense veu.

Personalment, Imagine Dragons és un grup molt bo, amb bones qualitats i crec que tenen un gran futur per viure. Encara tenen molt per fer i molts discs que publicar. I espero poder assistir al pròxim concert que celebrin i tornar a donar-ho tot.

Dídac

Aquest article ha estat publicat en Concert, Dídac Abril, Música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Night Visions

  1. valentinaaraya diu:

    Jo també hi eraaa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *