El número preferit

Sempre m’he preguntat per què el número 4, per què ha de ser el meu preferit, potser perquè vaig néixer el mes 4, potser a algun familiar sempre li ha agradat aquest número i m’ha fet saber que és el millor, no ho sé. Sempre ho he volgut saber però mai aconsegueixo la resposta.

Per mi el 4 significa moltes coses, el número 4 és el número que em representa en el bàsquet, per tant, aquest número em dóna la força suficient per poder esforçar-me més en aquest esport, em dóna molta energia i, fins i tot, em dóna voluntat per seguir endavant. El número 4, sí, pot ser un simple número, però tot el que m’ha donat aquest número no es pot expressar amb paraules, sinó amb fets, com per exemple, amb el número 4 a l’esquena he pogut aconseguir el premi al millor jugador de la meva comarca, el Maresme, amb el número 4 he defensat la samarreta de Catalunya en un Campionat d’Espanya, he sigut campió de Catalunya i 5è d’Espanya amb el meu corresponent club, pot semblar una tonteria, però tot això es part del número 4, el que em dona el coratge per aconseguir tots aquests reptes que, sense ell, no serien possibles, el dia que deixi de portar aquest número potser no canvia gran part de la meva vida, però en el fons sabré que m’ha abandonat una cosa que pertany a la meva família, el número 4.

D’aquest número no em puc queixar, aquest número m’ha donat la vida, tot l’esperit de superació que tinc, tota la voluntat i fins i tot, aquest número m’ha educat com a persona.

Gerard Blat

Aquest article s'ha publicat dins de Bàsquet, Gerard Blat, Passió i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *