Pals de cec

Els dubtes sobre l’existència de l’euro, el rescat d’Espanya, i la prima de risc “ja és història. Avui es parla de com de gran serà la recuperació econòmica d’Espanya”. Amb aquestes paraules, el president del govern va convidar als principals empresaris japonesos a invertir a Espanya, més ara, que la reforma laboral empresa a Espanya ha fet que els costos laborals unitaris es comportin millor que en altres països de la Unió Europea, sobretot pel que fa a la reducció del cost de l’acomiadament, 20 dies per any treballat, i la facilitat per fer regulacions d’ocupació col·lectives, que no necessiten autorització prèvia, com abans.

Aquesta reforma laboral és la que ha permès que la desocupació millori a Espanya, amb sis mesos seguits de creació d’ocupació, que es trencarà avui, quan es coneixerà la desocupació de setembre, a això, Rajoy va unir el “ambiciós pla de reformes escomeses” que pretén establir les bases per a un creixement durador. Però aquest creixement ni ha arribat ni ho farà, portem 4 anys donant pals de cec, i pel que sembla, ho seguirem fent fins qe algú prengui la iniciativa de veritat.

Uriel

Aquest article ha estat publicat en Atur, Economia, Uriel Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *