La decisió entre el bàsquet o els estudis

Tot va començar un dijous 12 de setembre quan el Batxillerat s’apropava, deixes la bonica etapa de la ESO per començar una de nova, jo la començo amb moltes ganes però hi ha una cosa que m’ho impedeix, el bàsquet.

El bàsquet és el meu esport preferit, on jugo des dels 3 anys i sempre he tingut la il·lusió de jugar aquest magnífic esport, però la nova etapa del Batxillerat fa que m’ho hagi de plantejar. El bàsquet em comporta moltes hores d’entrenaments i de molt treball físic i tot això fa que hagi de perdre algunes tardes de la setmana per practicar aquest esport.

Els estudis per a mi és la prioritat número 1 i desprès de els estudis ja venen les altres coses secundàries, i personalment, les coses primàries van abans de les secundàries.

Amb tot això no vull dir res més que si tens uns estudis pots tenir futur, és a dir, si no tens temps per estudiar hauràs de deixar altres coses que no tenen tantes preferències, això és el que m’està passant ami actualment.

Gerard

Aquest article ha estat publicat en Bàsquet, Educació, Esport, Gerard Blat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La decisió entre el bàsquet o els estudis

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Gerard, està molt bé (encara que he hagut de revisar algun error ortogràfic. Recorda que aquesta feina és teva!). Pel que fa a l’estructura del text, segurament tindria més unitat i cohesió si evitessis els paràgrafs-frase (el primer, el tercer i el quart). Em penso que no et seria difícil unir alguns d’aquests paràgrafs, de manera que formessin un paràgraf més extens. En principi, un paràgraf està constituït per diverses frases, adequadament unides per connectors i marcadors textuals.
    Està força bé. No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *