Què és més important, guanyar o millorar?

No sé per què però a principi de temporada ens van donar l’opció a escollir entre jugar a una lliga de nivell superior a la nostra, cosa que implicaria que ens hauriem d’esforçar molt per estar a l’alçada dels altres equips, o jugar a una lliga del nostre nivell en que els equips estan més igualats i mantenir-nos a la meitat de la taula de les classificacions.

Ara gairebé a final de temporada ens hem adonat tots els companys d’equip que ens varem equivocar triant la opció difícil, no hem sapigut estar a l’alçada  i competir per mantenir-nos en aquesta lliga. Tots pensaven que no teníem el nivell necessari per què un equip de poble com nosaltres pugués competir amb equips seleccionats d’una comarca.

Però aixó no és el que ens ha fet perdre tots els partits. Perfectament hem estat al nivell de quasi tots els partits, el que ens ha faltat és cada vegada l’empenta final, per poder aconseguir la victòria que en alguna de les ocasions hem estat a punt. També cal dir que en algun dels partits que hem estat a punt de guanyar els àrbitres no ens han afavorit gaire, però això són infortunis que tothom es troba pel camí.

Sé que encara que ja no serveixi de res, hauríem de haver jugat a una lliga inferior degut a que la qualitat i força dels altres equips era desmesuradament superior a la nostra. Però de tot se n’aprèn.

Com ens diuen temporada rera temporada “el que esteu fent aquest any només és un entrenament per l’any que ve”.

Marc Méndez

Aquest article ha estat publicat en Errors, Esport, Marc Méndez, Repte. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Què és més important, guanyar o millorar?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marc, fas una bona reflexió, sezilla i planera, a partir d’una decisió i de les seves conseqüències. El redactat és correcte, però en introduir les categories de l’article m’he adonat que anava a escriure “bàsquet”, quan en realitat no hi havia res a l’escrit que així m’ho indiqués, i que podia ser qualsevol altre esport, futbol, per exemple. Així que no hi he posat res més que “esport”. És un defecte, això? Sempre és recomanable que el teu lector tingui la informació necessària per comprendre el que dius, encara que en el cas concret del teu article, el que expliques podria valdre per a qualsevol esport.
    M’ha agradat.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *