Una nota de color

Sabeu aquella sensació d’admiració, plaer i enveja a la vegada? Diuen que l’art és solament art, i es produeix no com a manera d’escapament d’aquell qui el realitza ni tan sols pel plaer que proporciona al públic. L’art neix sense objectius de res, fem art per fer tan sols art. El més curiós de tot, és que quan no vol provocar absolutament res en mi; m’aporta calma, estabilitat,satisfacció, l’estres desapareix i estic tranquil·la, callada i molt quieta. És molt especial, fa màgia. Em concentro en com es mouen els teus dits al ritme dels meus pensaments, els batecs del meu cor, i la circulació de la meva sang. És increïble la potència i alhora la delicadesa amb la que et mous. Així és com tu crees la melodia que es fon en el meu cos i la meva ment.

“Em concentro en com es mouen els teus dits al ritme dels meus pensaments, els batecs del meu cor, i la circulació de la meva sang”

Cada nota sorgida de la caixa d’aquell vell piano de cua, seguida d’altres que l’acompanyen suaument, es filtra a la partitura com l’aigua en el paper. Cada una d’elles és important, totes conten. Però la verdadera importància ets tu i la teva capacitat de crear música del no res, la teva agilitat, flexibilitat i força que et prové des de que eres ben petita, la naturalitat i l’harmonia que has anat adquirint amb el pas del temps…Tot això es veu reflectit a l’art, almenys jo ho percebo.
Vull dir-te que tens un do, que tens un poder interior sobre mi, em tens totalment controlada i dominada, ets capaç de guiar les meves emocions,sensacions i pensaments.

Sabeu la típica frase de “amor al arte”? Jo estic enamorada del teu. T’admiro molt, segueix així i que no et faci vergonya demostrar el que pots arribar a fer i del que vals. T’estimo.

Mireia

Aquest article ha estat publicat en Amor, Art, Mireia Tesua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *