Canvis

Ja fa un mes i disset dies que hem entrat al 2013 i sembla mentida que falti poc menys de quatre mesos per acabar el curs. Aquests dos anys de batxillerat se m’han passat volant.
Fa dos anys estava fent quart i ho recordo com si fos ahir. Han canviat tantes coses des de llavors! Recordo que tenia propòsits bastant simples però que abans em semblaven un món nou per descobrir. Crec que els vaig complir tots o gairebé tots. Durant aquests dos anys han passat moltes coses, la majoria de les quals no m’hagués imaginat que em passarien. Suposo que aquests canvis han sigut cap a millor però a vegades miro enrere i m’ho qüestiono.

“Per una part, tinc ganes de tornar a començar en un lloc nou però per l’altre em fa pena deixar la meva rutina de fa cinc anys”

Molts cops em pregunto què estaré fent d’aquí a un any; espero estar a la universitat que m’agrada, haver conegut a gent nova, haver aconseguit la nota que busco, etc. Sóc conscient que l’any que ve hi haurà moltes coses que canviaran i espero que cap a millor.
Aquest any es important per a tots. Estem fent moltes coses per última vegada, i cada dia estem més a prop de deixar les quatre parets que ens han acompanyat durant sis anys, cinc per a mi. Ja hem viscut el nostre últim primer dia a l’insti, l’últim carnestoltes, és possible que l’últim simulacre, l’últim cop que ens donaran un horari… Per una part, tinc ganes de tornar a començar en un lloc nou però per l’altre em fa pena deixar la meva rutina de fa cinc anys. El 2013 serà un any ple de canvis, de primeres i últimes vegades, de comiats, d’emocions i de coses completament noves.

Espero que si d’aquí un any torno a llegir aquest escrit no em senti decebuda per no haver aconseguit tot el que volia. Sé que ho tinc difícil i que hauré de treballar molt per aconseguir el que vull. I si al final no puc, no serà perquè no m’hagi esforçat al màxim. Aquest any vaig a per totes.

Andrea

Aquest article ha estat publicat en Andrea Morell, Canvis, Créixer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Canvis

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Andrea, tens raó en això de la velocitat del temps. El demà es torna ahir a tota pastilla!
    M’ha agradat molt el teu article, tant pel que dius com per la forma en què ho expresses. Gràcies. Segueix!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *