L’organització és vital

Un cop acabades les vacances de Nadal, i passat el primer trimestre del curs, he arribat a la conclusió de que la única manera de seguir amb el batxillerat i treure unes notes mitjanament bones és que cada dia hi dediquis un temps a realitzar tasques de l’escola encara que siguin per d’aquí molts dies.

“si les coses les fas amb temps , vas més tranquil. I per tant la tasca a realitzar sempre et sortirà més ben feta”

Aquesta és la única manera que he trobat jo per seguir traient bones notes i poder afrontar el curs amb més facilitat. Perquè deixant les coses per l’últim moment l’únic que aconsegueixes és posar-te més nerviós i acabar les coses fent-les despressa i malament. Cosa que no soluciona res , ja que si ho fas malament el que aconsegueixes és que s’ha t’acumuli més feina ,  que te la facin repetir o suspendre aquella tasca.

En canvi si les coses les fas amb temps , vas més tranquil. I per tant la tasca a realitzar sempre et sortirà més ben feta. Les coses fetes amb antelació et donen la possibilitat de si hi tens un error poder-lo rectificar a temps,  o si el mestre canvia la data d’entrega poder-ho tindre preparat per entregar-lo.

Per poder dur a terme totes les tasques de totes les assignatures i sense que se t’acumuli la feina tan sols tens una solució, tindre una agenda molt ben organitzada amb totes les dates dels treballs i exàmens. Organitzar-te la feina per que no et quedi tota per l’últim moment i juntament amb una gran força de voluntat ho aconseguiràs.

Marc Méndez

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Estudis, Marc Méndez, Organització. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’organització és vital

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marc, el títol ho diu tot. El desordre cansa i no porta enlloc, tens tota la raó. Com també la tens en afirmar que cal tenacitat i constància en el treball.
    L’article està molt ben estructurat i és clar i directe. Es repeteix “aconsegueixes” al segon paràgraf. Recorda que convé evitar repeticions sempre que sigui possible.
    Marc, no paris. Fins al proper escrit.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *