Port Aventura

Sona el despertador i miro quina hora és. Són les 6 del matí. Em dutxo, em vesteixo, esmorzo i surto de casa.Un amic meu hem passa a recollir amb cotxe i ens disposem a anar a l’estació de tren de Premià de Mar per agafar un tren direcció a Barcelona. Mentre comprem els bitllets de tren, arriben una amics amb els quals havíem quedat per anar tots junts fins a Port Aventura. El tren arriba puntual, ens hi pujem i sortim direcció a l’estació de Sants. Pel camí, parlem sobre les nostres coses: l’institut, el bàsquet, etc. Quan arribem a l’estació de Sants, comprem els bitllets en direcció a Port Aventura. Agafem el tren i comença un viatge aproximadament d’una hora fins el parc d’atraccions. La majoria dormim al viatge d’anada, ja que llevar-se tant aviat no pot ser sà. Fem diverses parades i finalment arribem a Port Aventura.

Quan arribem, anem corrents a comprar les entrades al parc, i entrem a les 10:00, com estava previst. El dia pintava molt bé, ja que el parc estava buit, i no hi havia molta gent. Del temps tampoc ens podíem queixar, ja que feia sol, i no ens va ploure durant tot el dia.

Primer, ens muntem al Dragon Khan. No hi ha cua i ens hi muntem dues vegades seguides. Un amic nostre es va marejar i vam tindre que acompanyar-lo a l’infermeria perquè li donguèssin una pastilla pel mareig. Vam esperar una estona a que li passes el mareig i ens vam muntar a la nova atracció, Shambhala, una atracció nova i que és la més alta de tot Europa (76 metres). Vam aprofitar el matí al màxim i cap a les 14:00, vam anar a dinar. Després de dinar vam tornar a les atraccions: Furius Baco, Stampida. Hurakan Condor, etc. Abans de marxar, vam comprar-nos unes creps i uns gofres, i vam marxar del parc a esperar el tren. El tren va arribar a les 18:20 i vam sortir una altre vegada cap a Sants. Allà vam agafar un altre tren fins a Premià de Mar i finalment ens van recollir en cotxe i vam tornar cap a Vilassar de Dalt.

Vaig disfrutar molt d’aquell dia a Port Aventura amb els amics, espero que es repeteixi.

Quim

Aquest article ha estat publicat en Port Aventura, Quim Roca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Port Aventura

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Quim, fas una bona crònica d’un dia que devia ser força divertit. L’escrit està bé, però hauries de mirar de millorar l’estil (resulta poc atractiu, li falta vida). Estic segur que si en lloc d’explicar tot el dia t’haguessis centrat en la descripció detallada d’un esdeveniment (el mareig, per exemple, i tot el que l’envoltà), l’escrit milloraria.
    No paris d’escriure, d’acord?
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *