El Nadal

Què significa el Nadal? Per moltes persones és l’època de l’any més esperada, és motiu de celebració, l’ocasió per reunir-se tota la família i amics. Hi ha gent que pensa que el Nadal és el començament d’una nova etapa en què hi ha l’esperança de fer tot allò que no havíem pogut fer l’any anterior. Durant aquest període tenim la sensació que el nou any serà el millor i així successivament. Desitgem que aquelles coses que durant l’any no han estat com les esperàvem, el pròxim any ho siguin.

“Hi ha gent que pensa que el Nadal és el començament d’una nova etapa en què hi ha l’esperança de fer tot allò que no havíem pogut fer l’any anterior”

El significat del Nadal pot ser diferent per cada persona però sempre l’esperem amb il·lusió ja que és una temporada de l’any plena de pensaments especials i desitjos que porten al nostre cor felicitat i alegria. Així doncs, hem de creure en allò que volem aconseguir fer realitat en aquesta nova etapa i fer el possible per tal que sigui com esperem.

Sandra

Aquest article ha estat publicat en Nadal, Sandra Estivill. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El Nadal

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Sandra, està molt bé el que dius però el redactat tal vegada és un pèl repetitiu i massa barroc. Això últim ho dic perquè hi ha frases amb una sintaxi innecessàriament complexa, per exemple ” hem de creure en allò que volem aconseguir fer realitat en aquesta nova etapa i fer el possible per tal que sigui com esperem.” Fixa’t que en aquesta frase de vint-i-quatre paraules hi ha vuit formes verbals (una tercera part). Segurament es pot simplificar.
    No deixis d’escriure (per cert, aviam si al 2013 pots penjar algun escrit al bloc tu mateixa).
    Fins al pròxim,
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *