Una època diferent

Uns pocs dies més i ja serà aquí l’hivern i amb ell arribarà el Nadal.

En el fons l’hivern és una època més de l’any. Arriba el fred i els dies es fan més curts. Personalment a mi no m’agrada que cap a les cinc i uns minuts ja s’estigui  fent fosc, és com si no aprofités el dia, com si les sis fossin les nou i el temps hagués passat volant. Però tot això canvia quan arriba el Nadal.

Les llums il·luminen i decoren els carrers dels pobles i ciutats, les nadales i les fires. Tot això és el que fa que l’hivern sigui una època especial, plena de sentiments i records. Aquestes festes aporten felicitat, s’obliden els mals moments per estar amb la gent que s’estima, amics i família. Festes, regals, abraçades, riures, les típiques pel·lícules de Nadal, llars de foc, etc. Hi ha moltes coses que caracteritzen el Nadal i potser sempre acaba sent igual any rere any. Pot ser que sigui avorrit que cada any es faci el mateix, però m’agrada, per mi és el que fa que el Nadal sigui tant especial.

Laura

Aquest article ha estat publicat en Hivern, Laura Sagarribay, Nadal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *