Els reptes de la vida

Els reptes són una de les coses més importants a la vida de les persones. És un motiu per aixecar-te cada matí amb ganes de superar-te, d’aconseguir allò que desitges i de tenir una meta a la vida.

Els reptes són imprescindibles. Si no ens poséssim reptes a la nostra vida, aquesta seria totalment monòtona i avorrida, no hi hauria ni un sol canvi en la nostra manera de fer les coses. Tampoc hi hauria celebracions ni premis, ja que et premien per assolir un objectiu, tenir un èxit en algun àmbit i fer una cosa que se’t dóna molt bé i cal que tinguis un reconeixement.

Hi ha molts tipus de reptes, de metes que la gent vol assolir , alguns més petits com aprovar un examen, marcar en un partit de futbol, etc i d’altres de més grans com arribar a treballar del que vols, comprar-te la casa dels teus somnis, anar a viure a algun lloc… Però tots ells tenen en comú que ens fan tirar endavant i avançar com a persones a tots nosaltres.

Resumint, és imprescindible tenir reptes a la vida pels quals puguis lluitar i aconseguir amb gran esforç per així sentir-te bé amb tu mateix.

Jofre Mañosa

Aquest article ha estat publicat en Jofre Mañosa, Repte. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *