La fuelband

La fuelband és un tipus de polsera de goma de la casa Nike. Serveix per contar les passes i calcula les calories consumides. Per fer-les més atractives han incorporat uns leds de colors. Es pot connectar amb una aplicació de l’Iphone per transferir les dades acumulades.

Tant la fuelband com els altres dispositius que van sortint al mercat (Fitbit, Jawbone Up…)  són una evolució del tradicional comptador mecànic de passes als quals s’han incorporat sensors de moviment que detecten i enregistren l’activitat física que fem durant tot el dia. Dóna missatges d’ànim i funciona també com a rellotge.

El material es pot mullar de manera que la podem utilitzar a la dutxa i quan nedem. La bateria té una autonomia de tres o quatre dies. Es carrega connectant-la a l’ordinador amb un connector USB que fa la  funció de tancament. Aquí, encara no està a la venda, però al canvi costa 140 euros.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Pau Cuixart, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *