Matèries nescessàries?

Acaba de començar el curs, i jo una nova etapa, el batxillerat.
Tot i que he pogut escollir la majoria de les matèries que volia fer, segueixo veient-me obligat a seguir estudiant matèries que a la llarga, tenint en compte el camí acadèmic que vull seguir, el de les ciències econòmiques, em seran de poc ús, per no dir inútils.
Entenc que la majoria de les matèries comunes són necessàries, pero trobo que han exagerat una mica amb la importància d’aquestes.

Uriel

Aquest article ha estat publicat en Estudis, Uriel Álvarez, Utilitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Matèries nescessàries?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Uriel, fas una interessant aportació entorn de la utilitat de les matèries del currículum. Llàstima que no concretis en matèries concretes, o argumentis entorn de la necessitat o utilitat major o menor d’algunes matèries, etc. Sense aquests arguments, que estic segur que tens, l’escrit resulta molt pobre, no et sembla?
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *