First Certificate

Ahir al matí vaig anar a l’institut sabent que no seria un dia com qualsevol altre. Ho teníem tot planejat, a l’hora del pati havíem de marxar cap a Barcelona. No podia parar de pensar en que havia de practicar, anava amb fulls amunt i avall i parlant sola en anglès.

Les dos primeres hores se’m van fer llarguíssimes. Eren classes importants que no em volia perdre per tant no em podia distreure, però estava que no estava. Quan per fi l’hora del pati va arribar ens vam acomiadar de les nostres companyes i elles ens van desitjar sort, jo , la necessitava. L’hora del pati va ser encara pitjor, em va semblar que durava més que les dos primeres hores. A cada cotxe que sentia que pujava em girava a veure si era el que jo tant esperava. Finalment va arribar. En aquell moment no em vaig sentir nerviosa, no em feia mal la panxa ni sentia ansietat.

Al cap d’una estona vam anar cap a l’escola, vam omplir tots els papers i jo vaig sortir un moment a menjar un “huesito” com faig cada cop que he de començar un examen de Cambridge

Vam arribar a Barcelona una hora abans de fer l’examen, així que vam anar a un cafè a seure. Veia a tots els meus companys neguitosos i jo no entenia per què estava tan relaxada. Al cap d’una estona vam anar cap a l’escola, vam omplir tots els papers i jo vaig sortir un moment a menjar un “huesito” com faig cada cop que he de començar un examen de Cambridge. Quan vaig tornar a l’escola l’Anna i la Judith ja havien entrat. En aquest moment jo em vaig posar molt nerviosa, estava asseguda al sofà i no sabia com posar-me.

Al cap de poc ens va tocar entrar. Vaig intentar parlar el més natural que vaig poder, el temps va acabar ràpid. Vaig sortir de l’examen amb un somriure a la cara, no perquè m’hagués anat bé sinó perquè ja s’havia acabat. El “speaking” del First Certificate ja estava fet.

En realitat no sé com em va anar, no m’atreveixo a dir res pel que pugui passar. Aquest dissabte torno a baixar a Barcelona per fer la part escrita de l’examen, espero poder aprovar-lo, ja que m’he esforçat molt.

Andrea

 

Aquest article ha estat publicat en Andrea Morell, Anglès, Exàmens. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *