Tennis

Quan jo tenia uns tres anys, solia acompanyar els meus pares a tennis. Ells sempre han jugat, i jo recordo que a un lateral de la pista hi havia una cadira per als jutges, una d’aquelles cadires de metall que són molt altes i a dalt tenen una tauleta. Jo pujava per les escaleretes de la cadira, i observava com jugaven els meus pares. Però a mida que em vaig anar fent gran, em va deixar d’agradar el tennis, jo vaig deixar d’acompanyar-los, i el meu germà va començar  a anar amb ells.

La meva família sempre ha sigut molt fanàtica del tennis. No només els meus pares i el meu germà, sinó també els meus avis i els tiets. Suposo que jo sóc la rara de la família en aquest sentit, doncs sempre han intentat que m’apunti a classes o que jugués amb ells, però no m’agrada i sempre els he dit que no. I quan miren els partits de tennis per la tele, me’n vaig perquè ho trobo molt avorrit, fins al punt en que mai he anat a veure cap partit del meu germà, ni quan fa competicions.

Fa unes setmanes, a classe de gimnàs ens van dir que durant el tercer trimestre hauríem de jugar a tennis al club La Cisa, on juguen els meus pares i el meu germà. En un principi no em va agradar gens la idea, però no tenia altra opció que anar-hi. Els meus pares estaven encantats amb la idea. Va arribar el primer dia de classe, els monitors van passar llista i, quan van dir el meu nom, vaig veure que es quedaven parlant una estona en veu baixa, i després em van preguntar qui eren els meus pares. No em va agradar gens, doncs ara ja tenien unes expectatives de mi, que no seran veritat, jo feia molt que no tocava una pilota. De totes maneres sembla ser que m’ho vaig manejar bé, perquè a ma mare li van dir que jo jugava molt bé, no sé si era per quedar bé o perquè és veritat, però la qüestió és que ara ma mare em vol apuntar a tennis. Almenys espero que tant d’esforç em serveixi per a que em posin una bona nota en gimnàs.

Kim

Aquest article ha estat publicat en Aficions, Família, Kim Rodríguez, Tennis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tennis

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Kim,
    m’ho he passat molt bé llegint les teves peripècies entorn de la raqueta. Està molt ben construït. Gràcies i no paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *