Treball de Recerca

L’any que ve serà l’últim any d’institut i serà el més difícil i estressant; tindrem més exàmens, ens haurem de preparar per a la Selectivitat i a més a més, haurem de fer el Treball de Recerca.

El Treball de Recerca es basa en fer un treball (on després hauràs de fer una exposició) que estigui relacionat amb alguna cosa del teu interès o del teu futur educacional. Representa el 10% de la qualificació final i l’han de fer tots els alumnes de Batxillerat a Catalunya, cosa que no em sembla justa tot i que això ens beneficiarà posteriorment en el Treball de Fi de Grau a la Universitat on estarem més acostumats a fer treballs del tipus. Normalment, el Treball de Recerca s’inicia durant el tercer trimestre de primer de Batxillerat i s’exposa en el segon trimestre de l’any següent. Per això, els alumnes acostumen a començar-lo durant l’estiu. De moment, ara que comença el tercer trimestre, els professors ens hauran d’explicar coses sobre el treball, assignar el tema i el tutor per alumne.

Jo estic fent el Batxillerat Social i a la Universitat faré la carrera de publicitat, per tant, hauria de fer un treball on recercar coses de publicitat però, sempre he volgut fer-lo del càncer. Em sembla un tema molt interessant i que sempre n’he volgut saber més ja que m’hagués agradat ser metge. El problema que tinc és que els alumnes del Batxillerat Científic tenen la preferència en aquest tema ja que està en el seu àmbit d’estudis.

En definitiva, espero que ningú em tregui el tema i si no, faré un càncer més específic o m’aguantaré en la publicitat. També espero que el treball no m’estressi ni faci que em tregui hores d’estudi tot i que em proposaré començar el treball durant l’estiu si ara ens expliquen bé el que hem de fer.

Judith

Aquest article ha estat publicat en Judith Hernández, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *