Piqué, et necessitem

Ja fa unes quantes setmanes que el futbolista Gerard Piqué està en boca de tots. El central blaugrana està en baixa forma i el seu joc deixa molt que desitjar. Si la passada temporada era titular indiscutible, aquesta li ho està costant molt més.

Després de ser expulsat contra el Sporting de Gijón, Piqué va acusar l’àrbitre d’haver actuat amb premeditació. Aquestes paraules no van sentar gens bé el Colegi d’Àrbitres i van demanar una sanció pel futbolista. Telemadrid està capficada en trencar la relació del jugador amb Pep Guardiola. Segons el canal, l’entrenador del Barça ha exigit la sortida del jugador per fer possible l’esperada renovació. Com era d’esperar, Sandro Rossell es va afanyar a desmentir aquestes paraules i va dir que en Gerard és un símbol per aquest club i que té contracte fins el 2015. I a tot això, s’ha de sumar la relació del futbolista amb la cantant Shakira. Està fart de que s’acusi la seva parella del seu baix rendiment i admet estar una mica atabalat.

En Piqué és considerat un dels millors centrals del món i ningú ho pot dubtar. Amb el Barça ho ha guanyat tot i s’ha convertit en campió del món amb la selecció espanyola. Ara s’acosta el tram més difícil de la temporada i ha de recuperar el seu millor nivell. Ha de jugar com només ell sap fer. És una garantia per a l’equip i veure’l jugar és un luxe que molts estem esperant.

Anna

Aquest article ha estat publicat en Anna Benítez, Futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *