Estiu

Jo i les meves amigues ja estem planejant aquest estiu, tot i que estem al mig del curs. És un dels anys que tinc més ganes de que arribi l’estiu, tot i que sóc una persona que li agrada més el fred, prefereixo estar a casa amb la manta i mirant una peli i no tenir calor constantment i estar suant tot el dia. Però aquest any, no sé si és que he començat batxillerat i porto més pressió a sobre o què, però tinc ganes de que arribi d’una vegada.

L’altre dia, la Patri, va proposar d’anar a Andalusia uns dies de càmping totes juntes. El pla seria, anar amb bus (el transport més barat) i trobar un càmping bé de preu (no seria difícil, ja que els preus són més baixos). El tema dels pares no seria problema, ja que els seus pares estarien al costat, a Córdoba i per a qualsevol complicació els tindríem allà.

Una altra proposta, si no és possible la proposta de la Patri, seria anar a un càmping d’aquí a prop que surt molt barat i anar a les festes majors del Maresme. Bàsicament seria el més còmode i segur que ens deixarien a totes ja que estaríem al costat de casa. Tot i això m’agradaria poder sortir de Catalunya i fer turisme i passar el dia a la platja.

D’altra banda, el més probable es que vagi a Menorca amb la família. L’any passat vaig anar a Mallorca i m’ho vaig passar molt bé, les platges són increïbles, tot i que està ple de “guiris”. M’agradaria tornar a repetir l’experiència de fer una mica de turisme però sobretot relaxar-me a una platja i prendre el sol que és el que més m’agrada

Espero que aquest últim trimestre, el més dur, passi de pressa i no sigui pesat.

Alba Canals

Aquest article ha estat publicat en Alba Canals, Estiu, Vacances. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *