Moments en crisi

La crisi actual està afectant a milions de persones i famílies, és una crisi que ha anat creixent i està afectant mundialment.

Moltes empreses estan tancant i això ha provocat un creixement de l’atur molt alt de gent per sobre dels 35 anys i més. Encara afecta a gent molt jove però des de el punt de vista empresarial, l’empresari no vol arriscar en contractar gent per sobre d’aquestes edats. L’edat, és un condicionant pels empresaris, per tant, jo crec que des del nostre punt de vista la gent jove amb futurs estudis universitaris pot ser un avantatge a l’hora de buscar i trobar lloc al món laboral.

Som una generació de joves amb una gran ambició. Gent ben preparada, amb ganes d’estudiar i treballar per tal de poder crear grans empreses i donar feina a una generació com la nostra, per aixecar aquest país i sortir d’aquesta crisi que té un final.

Aquesta crisi a nosaltres els joves ens pot ensenyar molt a com s’ha de actuar al moment de fer les coses a l’hora de invertir o de crear, i ser mes prudents amb els nostres estalvis i beneficis. Hem de vigilar molt amb els crèdits concedits pels bancs, gastar els diners que tenim es a dir ser coherents amb el que gastem, mai consumir mes del que guanyem i no endeutar-nos. Per tant tot això que estem vivint pot ser positiu per que ens fa veure moltes coses que s’han fet malament.

Hem de tenir una visió positiva i no recolzar-nos en la desgràcia que s’està vivint actualment.

David

Aquest article ha estat publicat en Crisi, David Tonijuan. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *