Records

L’altre dia em vaig posar a mirar fotos de quan era petita. És increïble com passa el temps! Mentre les mirava em vaig posar a recordar.

Tinc molt bons records de quan era petita, i la majoria d’ells son amb les que encara són les meves amigues. Hem crescut juntes i hem passat molts bons moments. Vaig conèixer a l’Anna, la Laura i la Judith a P-5, anàvem juntes a la classe i des de llavors sempre hem estat juntes. Fins a cinquè que ens van separar les classes i a mi em van posar sola i vaig fer noves amigues. A primer d’ESO no em van agafar al mateix institut que elles i vaig anar al Sant Feliu, però no em va agradar. Llavors vaig intentar entrar aquí per fer segon i em van agafar. Tornàvem a estar juntes un altre cop però seguia estant sola a la classe. Aquell any vaig conèixer la Júlia, una de les meves millors amigues i la vaig presentar al grup. Un any després vaig conèixer a la Kim. A poc a poc es va anat formant el meu cercle d’amigues. I tot i que van haver alguns anys que ens vam enfadar les unes amb les altres, sempre hem sabut superar les dificultats. Per què per això estan les amigues no?

Per a mi cada una d’elles és única. I sé que puc comptar amb elles igual que elles saben que poden comptar amb mi. Hem passat moments inoblidables i m’encanta quan endevinen el què em passa solament en veure’m pel matí o el que penso amb només una mirada. Em sento la persona més afortunada del món per tenir-les com amigues. Gràcies per ser com sou!

Andrea

Aquest article ha estat publicat en Amics, Andrea Morell, Records. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *