Carnestoltes

El dia 17 es celebra carnestoltes, una festa que cada any hem cel·lebrat a l’institut. Aquest any s’ha suspès, ja que els de 4rt fan una festa per la tarda al preu de 3€ on inclou menjar, beguda i música. No ho trobo just, ja que crec que per celebrar aquesta tradició no s’hauria de pagar. Entenc que els de 4rt facin la festa, nosaltres l’any passat també vam pensar-hi en aquesta idea, però a causa d’això ara tots ens hem quedat sense una de les cel·lebarcions més divertides de l’any.

Cada any, ens reuníem tots per participar en un concurs on es valorava quina era la disfressa més divertida i original, i fer un ball com a presentació. Sincerament, jo era un dels dies que més em reia a l’institut i m’ho passava molt bé.

Totes nosaltres ja ens havíem fet la idea de poder participar-hi. Teníem idees pensades molt divertides, com disfressar-nos de menjar, d’un pijama amb forma d’animal o de “Buscando a Wally”. Tot i no poder celebrar-ho com cal, espero poder anar disfressada aquest dia, ja que és molt divertit.

En conclusió, crec que no s’hauria de suspendre aquesta activitat i no es per poder perdre classe, sinó perquè és un dels pocs dies que ens reunim tots junts i ens ho passem bé, busquem idees i intentem ser els més originals.

Alba Canals

Aquest article ha estat publicat en Alba Canals, Carnestoltes, Diversió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Carnestoltes

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Alba, estic d’acord en això que ens ho passem d’allò més bé al carnestoltes. Jo m’apuntaré a la festa dels de quart (sóc tutor i no puc pas fallar!) i espero que vagi bé.
    L’escrit està molt bé, encara que estic segur que pots polir més els detalls, de manera que les descripcions siguin encara més riques.
    No paris d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *