Una nit molt esperada

Aquest cap d’any ha sigut molt especial. L’he celebrat a casa d’uns amics, feia sis anys que no el celebrava amb ells. En tenia moltes ganes, feia mesos que tenia el vestit i que planejava amb les meves amigues què podríem fer per muntar-nos una “petita festa” sense els pares, ja que no volien que sortíssim de festa.

El gran dia va arribar, estàvem a 31 de desembre i ja ho tenia tot preparat. Tenia sis hores per fer-ho tot abans de marxar a vestir-me a casa d’aquests amics. A les cinc i mitja ja estava preparada per tot el que se’m vindria a sobre. Va ser molt divertit, la Mar ens va pentinar i maquillar a totes amb molta paciència. Semblava que ens haguessin tret d’una pel·lícula! Quan ja vam estar vestides encara faltava una hora per que arribés tothom així que vam haver d’esperar. Van arribar els meus pares, com sempre, els últims i llavors va començar la festa. La nit va passar molt ràpid, vam sopar i les nenes ens vam anar a jugar al pòquer abans de les campanades. Després de felicitar-li l’any nou a tothom i ballar una estona am els pares vam decidir de començar la nostra festa, així que les cinc grans vam pujar a dalt de tot on ho teníem tot preparat. Vam posar la música i la festa va començar.

Va ser un èxit fins i tot els demés que s’havien quedat a baix van pujar, això sí, no estava permesa l’entrada a majors de divuit anys.

Andrea

Aquest article ha estat publicat en Andrea Morell, Cap d'any, Festa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *