Regalar no és fàcil

Ara que el Nadal està a la volta de la cantonada, tots pensem en què regalar i en què volem que ens regalin. Però per a mi, buscar regals és una tasca molt difícil. Intentes pensar alguna cosa que no tinguin, que els faci il·lusió, que necessitin; el regal perfecte que tots busquem. Després penses: li agradarà? No li agradarà?

Si és roba, has d’encertar la talla i el model, si és un disc, has de saber quin tipus de música o quin cantant li agrada, si és un llibre has de saber quin estil li agrada, etc. Sempre hi ha una persona que no saps què regar-li, i si no t’ajuden o et diuen alguna cosa per l’estil, no te’n surts. Per sort, després de buscar per totes les botigues, se t’acut alguna idea i acabes comprant un bon regal. Quan arriba el moment d’obrir-los, estàs confús perquè penses que el regal no li agradarà o no li farà il·lusió, i a la vegada creus que no n’hi ha un més encertat que aquell. Normalment els acaba agradant, ja que el que compta és el detall, que hagis pensat en ells, que hagis dedicat un temps buscant un regal…

Un consell, guardeu sempre el tiquet de compra.

Jaume

Aquest article ha estat publicat en Jaume Abril, Nadal, Regal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *