Problemes

Els professors ens demanen moltes vegades que escrivim redaccions. Però de què podem parlar? Hi ha masses temes que podem tocar. Abans d’escriure sempre pensem: què podem dir? I potser dediquem molt de temps a decidir-ho. Jo ara portava una estona pensant sobre què escriure, i he acabat decidint que escriuria el primer que em passés pel cap. Dediquem massa temps a donar voltes a les coses, sobretot als nostres problemes. No podem passar-nos l’estona preocupant-nos, ja que si el problema té solució ja es solucionarà, i si no, doncs no hi podem fer res, per tant, el millor es oblidar-lo. Però no és tant fàcil, la gent no oblida els seus problemes fàcilment i es un gran inconvenient perquè no ens deixa disfrutar de les coses bones que tenim. Hem d’aprendre a conviure amb ells, igual que aprenem a conviure en societat.

Laura

Aquest article ha estat publicat en Escrits, Laura de Mena, Problemes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Problemes

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Laura, no podria ser que un problema es solucionés precisament perquè algú es molesta en donar-hi voltes?
  Al bloc no et demanava res extraordinari. Al contrari: és millor partir del detall més insignificant, narra-lo i comentar-lo, això és tot. Ho fas constantment al llarg del dia, encara que no per escrit. Aquesta és la única diferència.
  Segurament pots fer al revés: captura moments, anota’ls en algun lloc i després, amb calma tria el que més t’agrada i escriu!
  Fins al proper escrit!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *