L’Alzheimer!

Aprofitant que ahir va ser el dia mundial de l’Alzheimer i que el meu avi el pateix, el meu escrit d’avui parlarà sobre ell.
L’Alzheimer es una malaltia que afecta les parts del cervell que controlen el pensament, la memòria i el llenguatge. Aquesta malaltia apareix normalment en persones d’edat avançada. El problema és que, com que encara no se sap la causa que la provoca, no s’ha trobat cap tractament eficaç.
Jo me’n recordo quan li vam començar a notar al meu avi. Al principi pensàvem que era perquè estava despistat i s’oblidava les coses, però mes endavant, varem veure que no: tenia Alzheimer. Al principi va ser molt difícil assumir-ho, sobre tot per la meva àvia, però poc a poc va fent-ho, tot i que ja fa tres anys que li diagnosticaren, encara no s’ho vol creure. Ell es va oblidant de les coses, molts cops no sap el meu nom, o es desorienta, però encara no ha perdut la seva felicitat i el seu somriure d’orella a orella cada dia.

Maria

Aquest article ha estat publicat en Alzheimer, Avis, Míriam Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’Alzheimer!

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Maria,
  Has triat un tema que colpeix, i el que dius està força bé.
  Tot i això penso que et caldria revisar a fons els escrits abans de lliurar-los. He hagut de corregir coses que el mateix ordinador ja indicava com a errors! Per exemple indicava que eren erronis “enfermetat” i “m’enrecordu” (quan passa això no pots fer veure que no ho veus!). D’altra banda he hagut de corregir errors dels que no detecta l’ordinador, però que tu hauries de detectar: apòstrofs, per exemple.
  Ho deixo aquí, però no oblidis que això de revisar l’escrit és feina teva, no meva: és el TEU escrit.
  No deixis d’escriure: tens molt a dir i pots fer-ho molt bé (però t’hi has de fixar, d’acord?)
  Josep M.
  De

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *