Un casament diferent

Avui he anat a una boda per primer cop aquí a Catalunya, la boda era d’una amiga de la meva mare. Ha estat molt bé, m’ho he passat genial amb la familia, les amigues i coneixent gent nova. Ha sigut una boda civil. Al principi, abans d’entrar a la sala, ens hem fet fotos amb els nuvis, totes les amigues juntes, amb els altres convidats… Desprès de l’acte, hem anat a dinar i hem passat tota la tarda allà, els grans com sempre parlaven de l’actualitat, de la crisi,… Per mi, el millor ha sigut veure com dues persones de religions, costums i tradicions molt diferents han sapigut entendre’s.

“el millor ha sigut veure com dues persones de religions, costums i tradicions molt diferents han sapigut entendre’s”

La núvia era marroquina i el nuvi argentí. M’he sentit molt a gust, veient com dues persones de dos ‘mons’ diferents han pogut deixar de banda els prejudicis, discriminacions.. I no fer cas d’allò que la gent va dient, sinó allò que els deia el cor.

Durant la unió, tot semblava molt occidental (europeu), però desprès, a l’hora de dinar, hem gaudit d’una ‘explosió’ de sabors, colors i olors amb els diferents plats, tant argentins com marroquins, una barreja de totes dues cuines i cultures, ha sigut molt maco.

I ara que acabo d’arribar a casa i estic baldada, he fet un esforç per explicar-vos la meva nova experiència.

Bona nit.

Nabila

Aquest article ha estat publicat en Casament, Nabila Benkhlifa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *