Columbicultura, un esport estrany

Fa una setmana, aproximadament, jo passejava per Cabrils, quan de sobte vaig veure un grup de gent mirant cap al cel. Jo com que sóc una persona molt curiosa, vaig anar corrent a veure què passava. La meva sorpresa va ser que tota aquella gent miraven uns coloms de colors que volaven per allà. Clar al veure tanta gent observant uns coloms amb tant d’entusiasme, vaig preguntar que què passava.? Quan em van respondre que totes aquelles persones estaven fent una mena d’esport estrany, vaig quedar estupefacte, no em podia creure el que em deien. Em vaig estar informant, i es veu que aquest esport es diu columbicultura, i que prové de la Comunitat Valenciana. Tracta de deixar anar un colom femella i molts coloms mascles, guanya el colom que més estona està amb la femella. Per a poder distingir cada mascle i veure quin aguanta més, els pinten de colors. És un esport ben curiós.

Míriam

Aquest article ha estat publicat en Columbicultura, Míriam Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *