El arte de dejarlo todo para el último día

Aquesta setmana és ja la última (per fi!) i estic més estressada que mai. Tinc 4 exàmens repartits en dos dies i dos treballs a fer a part. Tot això és gràcies al nou sistema que el cap d’estudis ha implantat per preparar-nos a la selectivitat. No em sembla malament però jo sóc d’aquelles persones que ho deixen tot per a l’últim dia, no sóc capaç de fer feina si no sé que tinc examen pròximament i això evidentment, és un problema.

Tot això de deixar-ho tot pel final va començar amb les addiccions a l’ordinador que a vegades et distancien de la vida real i s’assimilen (com molts experts diuen), a una droga. I això és veritat, cada cop veig més a més gent pegada al mòbil que no pas atenta a la vida que per davant se li escapa. Per exemple, fa poc, vaig anar a la platja amb una amiga i al costat tenia una mare jove amb la seva filla petita. La mare, només feia que mirar al seu mòbil (actualment porten Internet) enganxada en converses amb ves a saber qui. La seva filla, no parava de parlar-li i fer coses perquè la mare li prestés una mica d’atenció però no hi havia manera. Aleshores, vaig reflexionar i vaig recordar que jo a vegades també ho faig amb la meva germana petita, quan em demana de jugar amb ella vegades li dic que no perquè estic a l’ordinador. Crec que la societat anem cap a un camí incorrecte…

Però tornant al tema principal, tot ho deixo per l’últim dia i hagués preferit fer un escrit més interessant en el tema ja que és l’últim de l’any però no puc, sento que acaba el temps i he de fer mil coses. Però tranquil·litat, en una setmana tot haurà acabat (per alguns) i podrem gaudir d’un estiu que espero que sigui el millor que he tingut fins ara. Així que no us distragueu amb l’ordinador i a centrar-se! Feliç estiu a tots!

Judith

Aquest article ha estat publicat en Estudis, Exàmens, Judith Hernández, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *