El treball de recerca

El treball de recerca és un treball que hem de fer el alumnes de 1r de Batxillerat durant l’estiu i part del curs de 2n, és una nota molt important. És individual i per tant cadascú escull el tema del treball que més li agrada o en té més informació.

En menys de dues setmanes hem de donar als professors el llistat d’opcions de treballs que ens agradaria fer. Ells ens adjudicaran el més adient a cadascú. Durant aquests dies amb els companys de classe comentàvem això del treball de recerca ja que és un tema que preocupa bastant. Gairebé tothom a hores d’ara sap quin serà el seu treball, que haurà de fer, on i amb qui haurà de parlar…

Els treballs que proposa la gent semblen molt interesants i és que en el fons ho són, no serà el típic treball avorrit sobre qualsevol tema que ja haguem tractat cursos abans. El problema que tinc jo és que no n’he trobat cap que em cridi l’atenció i tampoc se me’n acut cap. Penso que el que m’acabarà passant és que en triaré un per no deixar el paper en blanc i a mesura que el vagi fent no m’agradarà i sortirà malament. Tinc poca imaginació com per inventar-me’n un, i en cas que ho fes hi hauria la possibilitat de que el professor no me’l acceptés.

Espero que en menys de dues setmanes hagi trobat el tema d’un treball que m’agradi perquè sinó la nota dependrà molt.

Natàlia

Aquest article ha estat publicat en Natalia Gasulla, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *